Domácí hrušková povidla

Suroviny

hruška
10 ks
cukr
1 hrnek
med
1/2 hrnku
hruškový džem
1/4 hrnku
mletá skořice
1 ČL
mletý hřebíček
1/4 ČL
muškátový květ
1 špetka

Postup přípravy:

Hrušky oloupejte, zbavte jádřinců a nakrájejte na kousky. Nasypte do kastrolu se silným dnem, přidejte ostatní ingredience a pomalu pečte pod pokličkou nejméně hodinu. Směs občas zamíchejte.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Kastrol vyndejte z trouby, sundejte pokličku a povidla ještě povařte na mírném ohni ještě asi půl hodiny, dokud nebudou hustá. Povidly naplňte čisté skleničky, dobře zavíčkujte a skleničky obraťte dnem nahoru. Nechte vychladnout a uložte v chladu.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 13x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.9.2012 1:16| autor: Bobina1

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist