Domácí hrušková povidla
Hrušky oloupejte, zbavte jádřinců a nakrájejte na kousky. Nasypte do kastrolu se silným dnem, přidejte ostatní ingredience a pomalu pečte pod pokličkou nejméně hodinu. Směs občas zamíchejte. Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Kastrol vyndejte z trouby, sundejte pokličku a povidla ještě povařte...
Hrušková povidla dělávala moje babička, ale my hrušky nemáme a taky jsou pěkně drahé
jestli bude úroda, vyzkouším, super
není nad marmelády, džemy a povidla domácí výroby
Hrušková povidla sú isto dobré, a ešte s medom – dobrota.
dětem by to určitě chutnalo,ale já marmelády a povidla obecně nerada
Vypadá to zajímavě. Určitě tento recept vyzkouším.
už vidím k nim vdolečky, asi se do nich někdy budu muset pustit
Recept mi padl do noty, určitě vyzkouším!
Hrušková povidla jsem ještě neměla,můžou být dobrá.
Hrušková povidla mohou být super 🙂 až bude zas období hrušek vyzkouším 🙂
Hrušková povidl – tohle musí být strašně dobré , ale my už máme po hruškách !
Babička dělala výborné vdolky s hruškovými povidly…
povidla – ty určitě vyzkouším – máme je rádi celá rodina
Hrušková povidla – ty jsem bohužel ještě nezkoušela, protože jsem se nedostala k takovému množství hrušek, aby stálo za to z nich vyrobit povidla, ale jedla jsem z hrušek křížaly a ty jsou vynikající.
Ještě jsem je nikdy nejedla, ale až sedostanu k hruškám tak vyzkouším.
Tyto povidla jsou vynikající a moc moc chutná a moc dobrá:)
Tyto povidla nemají chybu.
hrušková povidla mám moc ráda, možná více než klasická