Domácí dalamánky s pivem

Suroviny

hladká mouka
300 g
droždí
1/2 kostky
černé pivo
200 ml
vejce
2 ks
sůl

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Všechny ingredience smícháme a vypracujeme hladké těsto, které necháme přikryté v teple asi 45 minut kynout.

Na pomoučeném vále tvoříme bochánky, které klademe na plech vyložený pečicím papírem. Necháme ještě asi 20 minut kynout.

Bochánky před pečením můžeme potřít vejcem a posypat semínky – dýňovými‚ sezamovými nebo kmínem a hrubou solí. Upečeme v předehřáté troubě dozlatova.

Hodnocení

3.3  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
8.2.2012 8:55| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist