domaci-dalamanky.jpg

Domácí dalamánky s pivem

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Všechny ingredience smícháme a vypracujeme hladké těsto, které necháme přikryté v teple asi 45 minut kynout. Na pomoučeném vále tvoříme bochánky, které klademe na plech vyložený pečicím papírem. Necháme ještě asi 20 minut kynout....

Diskuze

7 komentářů

    z
    Zuzana2403

    Peču všechno možné, ale s dalamánky s pivem jsem ještě nezkoušela. Dobrý nápad.

    l
    ladouch

    Peču doma občas rohlíky a housky, tenhle zajímavý recept určitě zkusím, díky.

    x
    xxkouckaxx

    o pivním těstě jsem slyšela samou chválu – musím to vyzkoušet

    a
    aknela11

    dalamánky s pivem – recept se moc líbí, ale jsem lenoch …

    k
    krockovapavla

    Domácí dalamánky jsou opravdu vynikající a opravdu výborné.

    b
    Bobina1

    Tak tyto dalamánky budou jistě moc dobré.

    Viky17

    Domácí dalamánky s pivem – tak tento recept určitě vyzkouším, protože si pečeme doma sami, ale mysla jsem, že na dalamánky musí být žitná chlebová mouka.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist