Domácí brynzové halušky

Suroviny

hrubá mouka
300 g
brynza
200 g
přepuštěné máslo
100 g
mléko
1 dcl
vejce
3 ks
sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Z mouky, mléka a vajec vypracujte tužší těsto a sítem na halušky je protlačte do vroucí osolené vody. Když vyplavou, jsou hotové. Propláchněte a promastěte rozpuštěným máslem. Pak promíchejte s brynzou a dejte prohřát do trouby.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2012 10:17| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist