Domácí banketky

Suroviny

hladká mouka
150 g
hrubá mouka
50 g
mléko
8 dcl
droždí
10 g
máslo
50 g
žloutek
1 ks
sůl
špetka
cukr
1 ČL
bílek na potření
tuk na pomaštění

Postup přípravy:

Do mísy prosijeme mouku a ostatní přísady a zaděláme středně tuhé těsto. Necháme jej vykynout, potom ho rozdělíme na malé dílky a utvoříme z nich bochánky (rohlíčky nebo jiné tvary). Klademe na promaštěný plech, necháme „zkynout“, potřeme rozšlehaným bílkem a upečeme do červena ve středně vyhřáté troubě.

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist