Domácí banketky

Suroviny

hladká mouka
150 g
hrubá mouka
50 g
mléko
8 dcl
droždí
10 g
máslo
50 g
žloutek
1 ks
sůl
špetka
cukr
1 ČL
bílek na potření
tuk na pomaštění

Postup přípravy:

Do mísy prosijeme mouku a ostatní přísady a zaděláme středně tuhé těsto. Necháme jej vykynout, potom ho rozdělíme na malé dílky a utvoříme z nich bochánky (rohlíčky nebo jiné tvary). Klademe na promaštěný plech, necháme „zkynout“, potřeme rozšlehaným bílkem a upečeme do červena ve středně vyhřáté troubě.

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist