Corned Beef

Suroviny

brambor
5 ks
hovězí maso
1 ks
cibule
2 ks
zelená paprika
1 ks
červená paprika
1 ks
mléko
4 PL
hladká mouka
2 PL
petrželka
2 PL
olej
2 PL
vejce
4 ks

Postup přípravy:

Brambory oloupeme a nakrájíme na 1 cm velké kostky. Maso nakrájíme na stejné kostky, cibuli oloupeme a nasekéme, papriky rovněž nakrájíme na drobno. Vše smícháme ve velké míse, přidáme mouku, mléko a petrželku. Dle chuti dosolíme.

Vložíme do středně velkého pekáčku, uhladíme, pokud možno přiklopíme pokličkou, nebo alobalem a dáme na cca 15 minut do předehřáté trouby. Poté zkontrolujeme, zda brambory změkly.

Na povrchu upečené směsi vyhloubíme lžicí čtyři důlky a do nich rozklepneme celá vejce. Necháme ještě cca 2 min. v teplé troubě a můžeme podávat.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 13x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
6.4.2011 9:21| autor: Minda

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist