Cizrna s těstovinami a ančovičkami

cizrna-s-testovinami-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

cizrna
1 konzerva (300 g)
čerstvý rozmarýn
1 hrst
ančovička
2 filátka
česnek
1 stroužek
rajčatový koncetrát
1 PL
vývar
300 ml
krátké těstoviny
300 g
pálivá paprička
1 ks
olivový olej
dle potřeby

Postup přípravy:

Hrst čerstvého rozmarýnu, 2 filátka ančoviček a nakrájený česnek osmahneme na oleji v hrnci a přidáme lžíci rajčatového koncentrátu rozpuštěného v hrníčku vývaru. Polovinu cizrny z konzervy rozmačkáme vidličkou a oboje vhodíme do hrnce. Přidáme krátké těstoviny, přelijeme vývarem, rozdrtíme jednu feferonku a povaříme krátce doměkka.

Hodnocení

3.4  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
28.1.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist