cizrna-s-testovinami-352x198.jpg

Cizrna s těstovinami a ančovičkami

Hrst čerstvého rozmarýnu, 2 filátka ančoviček a nakrájený česnek osmahneme na oleji v hrnci a přidáme lžíci rajčatového koncentrátu rozpuštěného v hrníčku vývaru. Polovinu cizrny z konzervy rozmačkáme vidličkou a oboje vhodíme do hrnce. Přidáme krátké těstoviny, přelijeme vývarem, rozdrtíme jednu feferonku a povaříme krátce doměkka.

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist