Citrónová polévka s rýží

Suroviny

rýže
50 g
vejce
2 ks
kuřecí vývar
1 l
sůl
1 špetka
citrónová šťáva
4 PL
citrón na zdobení
8 plátků
zelená petrželka
1 hrst

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Rýži dáme do vývaru a uvaříme ji. Mícháme. Vejce s citrónovou šťávou ušleháme a vmícháme do vroucího vývaru a chvíli šleháme. Necháme vychladit a uložíme v lednici. Při podávání vložíme do polévky plátky citrónu.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.9.2011 1:41| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist