Chřestová polévka se smetanou

Suroviny

kuřecího vývaru
1 l
smetany na vaření
50 ml
výhonků čerstvého bílého chřestu
10 ks
sůl
dle chuti
muškátový oříšek
dle chuti

Postup přípravy:

Chřest omyjeme, odkrojíme dřevnaté konce, oloupeme a nakrájíme na větší kousky. Do vývaru přidáme chřest a povaříme 15-20 minut. Polévku rozmixujeme, dochutíme solí a muškátovým oříškem, přilijeme smetanu a provaříme.

Hodnocení

1.6  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
26.6.2016 6:22

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist