Chalupnická rybí polévka

Suroviny

kapří hlava
4 ks
jikry
dle libosti
mlíčí
dle libosti
ploutve
dle libosti
ztužený tuk
60 g
kořenová zelenina
200 g
hladká mouka
60 g
česnek
2 stroužky
mletý zázvor
dle chuti
sůl
dle chuti
petrželová nať
dle chuti

Postup přípravy:

Části ryb vaříme s česnekem, až jdou kosti od masa. Větší kosti vybereme, maso protlačíme cedníkem, zalijeme částí vývaru, přidáme nakrájenou zeleninu, světlou jíšku připravenou z tuku a mouky, rozředěnou vodou a osolíme. Polévku zvolna vaříme, před skončením varu přidáme jikry a mlíčí a krátce povaříme. Hotovou polévku okořeníme zázvorem.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 13x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
29.8.2017 2:00| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist