chalupnicka-polevka.jpg

Chalupnická rybí polévka

Části ryb vaříme s česnekem, až jdou kosti od masa. Větší kosti vybereme, maso protlačíme cedníkem, zalijeme částí vývaru, přidáme nakrájenou zeleninu, světlou jíšku připravenou z tuku a mouky, rozředěnou vodou a osolíme. Polévku zvolna vaříme, před skončením varu přidáme jikry a mlíčí a krátce...

Diskuze

3 komentáře

    j
    jankac

    Rybiu polievku nemám rada.

    s
    Stanislav Brázdil ml.

    Rybí polévky nemám rád.

    l
    ladouch

    Bohužel rybí polévka se u nás nejí, ani jí tedy nevařím.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist