Česneková játra

Suroviny

kečup
20 PL
játra
500 g
česnek
12 stroužků
olej
sůl

Postup přípravy:

 

Česnek nakrájíme na plátky a orestujeme na pánvi, přidáme opláchnutá a na kostičky nakrájená játra, zprudka je osmažíme a zalijeme kečupem, trošku přisolíme, dusíme asi 10 minut.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.4.2011 6:56| autor: (liddduska)

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist