Česneková játra

  Česnek nakrájíme na plátky a orestujeme na pánvi, přidáme opláchnutá a na kostičky nakrájená játra, zprudka je osmažíme a zalijeme kečupem, trošku přisolíme, dusíme asi 10 minut.

Diskuze

9 komentářů

    k
    krockovapavla

    Česneková játra jsou vynikající a dobré.

    x
    xxkouckaxx

    ten kečup ja zajímavý , tak jsem játra ještě nedělala !

    a
    aduja

    Toto vypadá jako skvělý recept,doufám,že je tam 12 stroužků českého česneku a ne čínská nebo španělský

    z
    Zuzana2403

    Dobrý nápad, jen pozor, aby nám jídlo pop tolika česneku nezhořklo.

    j
    jijina

    tak to bude síla s 12ti stroužky česneku

    l
    ladouch

    Zajímavý recept, játra i česnek můžu.

    e
    evik56

    Játra miluju,mohla bych vyzkoušet tenhle recept

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist