Česnečka s hlívou ústřičnou

Suroviny

hlíva ústřičná
200 g
sádlo
1 PL
česnek
4 stroužky
kmín
1 ČL
mletý pepř
1 ČL
polévkové koření, nové koření, sůl
1 špetka

Postup přípravy:

Houby nakrájíme a na tuku orestujeme. Vše zalijeme vodou, osolíme, okmínujeme, opepříme a vaříme do změknutí. Česnek utřeme na solí a přidáme před koncem varu do polévky. Polévku dochutíme novým kořením.

Hodnocení

3.5  Hodnoceno: 13x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
21.5.2015 9:24| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist