České lasagne se šunkou a smetanou

Suroviny

těstoviny - vřetýnka
šunka
cibule
česnek
kečup
smetana
nastrouhaný eidam
koření

Postup přípravy:

Uvaříme těstoviny tzv. na skus – al dente, scedíme. Do připravené misky si nakrájíme šunku, kečup, cibuli, prolisujeme čenek, osolíme, okořeníme – např. grilovacím kořením, ale záleží na vás. Do další misky nalijeme smetanu a přidáme natrouhaný eidam. Do připravené zapékací misky dáme vrstvu těstovin, vrstvu směsi se šunkou to opakujeme až do poslední vrstvy těstovin. Nakonec zalijeme smetanou se sýrem. Zapékáme asi 20-30 minut.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist