České lasagne se šunkou a smetanou
Uvaříme těstoviny tzv. na skus – al dente, scedíme. Do připravené misky si nakrájíme šunku, kečup, cibuli, prolisujeme čenek, osolíme, okořeníme – např. grilovacím kořením, ale záleží na vás. Do další misky nalijeme smetanu a přidáme natrouhaný eidam. Do připravené zapékací misky...
Zbožňuji pravé lasagne, ale těžko se vždy najde čas na přípravu, takže tohle určitě zaboduje:)
České lasagne – no nejsme my Češi koumáci , vypadá to skvěle
Opravdu obrovská mňamka – je to tak , tyhle recepty „co dům dá“ nikdy nezklamou !
Velmi zajímavý recept, který určitě vyzkouším.
tak takovýto mňamkový mišmaš dělávám často a všichni jej milují
Zajímavý recept. Ten musím vyzkoušet. Díky za něj.
lasagne jsou podle mne spíše plát těstovin a ne vřetýnka, už jsem je zkoušela a jsou dobré
lasagne jsou podle mne spíše plát těstovin a ne vřetýnka, už jsem je zkoušela a jsou dobré
České lasagne-pokud je to opravdu taková mnamka tak receptík určitě co nejdříve vyzkouším.Sama jsem zvědavá jak bude chutnat.
Jé tyhle těstoviny bych nazvala jako klasické zapečené těstoviny. Jinak lasagne jsem si dělala sama včetně těstovin, není to nic těžkého a jsou velmi chutné.