České lasagne se šunkou a smetanou

Uvaříme těstoviny tzv. na skus – al dente, scedíme. Do připravené misky si nakrájíme šunku, kečup, cibuli, prolisujeme čenek, osolíme, okořeníme – např. grilovacím kořením, ale záleží na vás. Do další misky nalijeme smetanu a přidáme natrouhaný eidam. Do připravené zapékací misky...

Diskuze

11 komentářů

    t
    terkalinova

    Zbožňuji pravé lasagne, ale těžko se vždy najde čas na přípravu, takže tohle určitě zaboduje:)

    x
    xxkouckaxx

    České lasagne – no nejsme my Češi koumáci , vypadá to skvěle

    x
    xxkouckaxx

    Opravdu obrovská mňamka – je to tak , tyhle recepty „co dům dá“ nikdy nezklamou !

    k
    krockovapavla

    Velmi zajímavý recept, který určitě vyzkouším.

    x
    xxkouckaxx

    tak takovýto mňamkový mišmaš dělávám často a všichni jej milují

    s
    svesticka1234

    Zajímavý recept. Ten musím vyzkoušet. Díky za něj.

    j
    jijina

    lasagne jsou podle mne spíše plát těstovin a ne vřetýnka, už jsem je zkoušela a jsou dobré

    j
    jijina

    lasagne jsou podle mne spíše plát těstovin a ne vřetýnka, už jsem je zkoušela a jsou dobré

    h
    Handale

    České lasagne-pokud je to opravdu taková mnamka tak receptík určitě co nejdříve vyzkouším.Sama jsem zvědavá jak bude chutnat.

    Viky17

    Jé tyhle těstoviny bych nazvala jako klasické zapečené těstoviny. Jinak lasagne jsem si dělala sama včetně těstovin, není to nic těžkého a jsou velmi chutné.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist