Černá buchta s jablky

Suroviny

polohrubá mouka

35 dkg

jablko

35 dkg

cukr

25 dkg

vejce

3 ks

prášek do pečiva

1,5 ks

kakao

2 PL

rum

2 PL

olej

1 dcl

mléko

1/4

Postup přípravy:

Jablka nastrouháme a vymačkáme přebytečnou šťávu. Všechny ingredience smícháme, nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech.

Po vychladnutí potřeme marmeládou a polijeme čokoládou. Může se pro ozdobu kombinovat s bílou čokoládou.

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.7.2011 8:53| autor: evik56

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist