Candát zapečený s cibulí

Suroviny

candát
600 g
velká cibule
3 ks
smetana
200 ml
strouhaný tvrdý sýr
100 g
máslo
60 g
citrón
1 ks
sůl, pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Rybu nakrájejte na porce, osolte, pokapejte citrónovou šťávou a nechte chvíli odležet. Dno pekáčku poklaďte lístky másla, na ně položte porce ryby, zasypte je kolečky cibule a opět na ně naskládejte máslové lupínky. Vložte do trouby vyhřáté na 180 °C a pečte, dokud cibule nezrůžoví. Potom vše zalijte smetanou smíchanou s nastrouhaným sýrem a ochucenou pepřem a vložte zpět do trouby. Zapečte dozlatova a podávejte s různě upravenými bramborami a čerstvou zeleninou.

Hodnocení

2.4  Hodnoceno: 14x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
23.6.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist