Candát se smetanovou omáčkou

Suroviny

candát

80 dkg

sádlo

5 dkg

cibule

20 dkg

citrónová šťáva

1 PL

smetana

1 dcl

hladká mouka

1 PL

sůl

pepř

Postup přípravy:

Porce candáta osolíme, opepříme a osmahneme na sádle. Zasypeme nastrouhanou cibulí a za občasného podlévání dusíme cca 20 minut. Pak rybu vyjmeme. Mouku rozmícháme ve smetaně, přidáme citrónovou šťávu a přilijeme k cibuli a vše krátce povaříme. Hotovou omáčku scedíme a nalijeme na candáta.

Hodnocení

2  Hodnoceno: 3x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
7.12.2015 1:22| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist