Candát se smetanovou omáčkou

Suroviny

candát
80 dkg
sádlo
5 dkg
cibule
20 dkg
citrónová šťáva
1 PL
smetana
1 dcl
hladká mouka
1 PL
sůl
pepř

Postup přípravy:

Porce candáta osolíme, opepříme a osmahneme na sádle. Zasypeme nastrouhanou cibulí a za občasného podlévání dusíme cca 20 minut. Pak rybu vyjmeme. Mouku rozmícháme ve smetaně, přidáme citrónovou šťávu a přilijeme k cibuli a vše krátce povaříme. Hotovou omáčku scedíme a nalijeme na candáta.

Hodnocení

2  Hodnoceno: 3x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
7.12.2015 1:22| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist