candat-s-cibuli-352x198.jpg

Candát zapečený s cibulí

Rybu nakrájejte na porce, osolte, pokapejte citrónovou šťávou a nechte chvíli odležet. Dno pekáčku poklaďte lístky másla, na ně položte porce ryby, zasypte je kolečky cibule a opět na ně naskládejte máslové lupínky. Vložte do trouby vyhřáté na 180 °C a pečte, dokud...

Diskuze

3 komentáře

    l
    ladouch

    U nás nejsou ryby moc v oblibě, ale já je mám ráda.

    nova2

    Candát zapečený s cibulí vyzkouším. Zrovna je rybářská sezóna.

    b
    bobina1

    Candát zapečený s cibulí je jistě dobrý.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist