Lahodný candát na kmíně zjemněný máslem

Suroviny

candát
800 g
hladká mouka
50 g
máslo
20 g
sůl, kmín
1 špetka

Postup přípravy:

Candáta naporcujeme. Jednotlivé porce osolíme, okmínujeme, poprášíme moukou a pečeme v rozehřátém sádle zvolna po obou stranách do měkka. Výpek podlijeme trochou vody, povaříme a zjemníme máslem. Výpekem porce ryby přelijeme.

Hodnocení

3.6  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.4.2015 12:06| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist