Bruschetta al pomodoro s rajčaty a česnekem

Suroviny

plátky italského chleba (například Ciabatta ale postačí i obyčejná veka)
4 ks
rajčata
4 ks
česneku
2 stroužky
sůl, pepř
bazalka (sušená nebo čerstvá, ale nemusí být)
trocha olivového oleje

Postup přípravy:

Chleba opečeme na sucho v topinkovači nebo na pánvi a trochu pokapeme olivovým olejem a natřeme stroužkem česneku.

Rajčata nakrájíme, druhý stroužek česneku nasekáme na drobno (pokud chcete, aby chuť byla palčivější, použijte lis na česnek) přidáme bazalku a vše v misce smícháme s olivovým olejem. Poté naklademe na opečený chleba.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Zuzka

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist