Bruschetta al pomodoro s rajčaty a česnekem

Suroviny

plátky italského chleba (například Ciabatta ale postačí i obyčejná veka)
4 ks
rajčata
4 ks
česneku
2 stroužky
sůl, pepř
bazalka (sušená nebo čerstvá, ale nemusí být)
trocha olivového oleje

Postup přípravy:

Chleba opečeme na sucho v topinkovači nebo na pánvi a trochu pokapeme olivovým olejem a natřeme stroužkem česneku.

Rajčata nakrájíme, druhý stroužek česneku nasekáme na drobno (pokud chcete, aby chuť byla palčivější, použijte lis na česnek) přidáme bazalku a vše v misce smícháme s olivovým olejem. Poté naklademe na opečený chleba.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Zuzka

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist