Brambory v salámovém kabátku s tymiánem

brambory-v-salamovem-kabatku-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

malá brambora
24 ks
plátek trvanlivého salámu (typ vysočina)
200 g
lístek čerstvého tymiánu
2 PL
olivový olej
3 PL
sůl, směs různých druhů pepřů
dle chuti

Postup přípravy:

Omyté brambory povaříme ve slupce v mírně osolené vodě. Pak je scedíme, oloupeme a necháme vychladnout. Každou bramboru obalíme 2 plátky salámu a zachytíme párátky. Brambory pak opečeme po částech ze všech stran na pánvi s rozehřátým olejem. Osmahnuté brambory narovnáme na mísu, posypeme lístečky čerstvého tymiánu, drcenou směsí pepřů a osolíme. Podáváme k různým grilovaným a pečeným masům.

Hodnocení

3.3  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
15.5.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist