Brambory v salámovém kabátku s tymiánem

brambory-v-salamovem-kabatku-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

malá brambora
24 ks
plátek trvanlivého salámu (typ vysočina)
200 g
lístek čerstvého tymiánu
2 PL
olivový olej
3 PL
sůl, směs různých druhů pepřů
dle chuti

Postup přípravy:

Omyté brambory povaříme ve slupce v mírně osolené vodě. Pak je scedíme, oloupeme a necháme vychladnout. Každou bramboru obalíme 2 plátky salámu a zachytíme párátky. Brambory pak opečeme po částech ze všech stran na pánvi s rozehřátým olejem. Osmahnuté brambory narovnáme na mísu, posypeme lístečky čerstvého tymiánu, drcenou směsí pepřů a osolíme. Podáváme k různým grilovaným a pečeným masům.

Hodnocení

3.3  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
15.5.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist