Bramborové karbanátky s uzeným masem a petrželkou

Suroviny

vařené brambory
500 g
uzené maso
250 g
vejce
2 ks
sůl
pepř
hladká mouka
strouhanka
petrželová nať

Postup přípravy:

Uvařené brambory prolisujeme, přidáme nakrájené vařemé maso, 1 vejce, koření a petrželovou nať. Promícháme a vytvarujeme placičky které obalíme v trojobalu a osmažíme!

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
25.2.2011 3:41| autor: xxkouckaxx

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist