Bramborové karbanátky s uzeným masem a petrželkou

Uvařené brambory prolisujeme, přidáme nakrájené vařemé maso, 1 vejce, koření a petrželovou nať. Promícháme a vytvarujeme placičky které obalíme v trojobalu a osmažíme!

Diskuze

5 komentářů

    p
    puntik

    to zajímavě, ale asi by se mi nechtělo obalovat jen brambory, doma by mi to nejedli

    d
    donbasek

    Velice zajímavý recept. Hlavně tedy finančně nenáročný. Někdy vyzkouším.

    l
    Lucka258

    vypadá to opravdu dobře

    Libuška

    To určitě vyzkouším. Díky za tip.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist