Bramborová roláda s uzeným masem a česnekem

Suroviny

vařené brambory
400 g
polohrubá mouka
150 g
vejce
2 ks
mouka na vyválení
uzené maso
200 g
cibule
1 ks
česnek
2 stroužky
tuk na smažení
sůl

Postup přípravy:

Vychladlé brambory najemno nastrouháme přímo na vál. Přidáme mouku, vejce a sůl. Zpracujeme na hladké vláčné těsto, které položíme na mikroten a velmi pečlivě je vyválíme na plát o síle 4-5 mm. Osmahneme uzené maso s cibulkou a česnekem. Tuto směs naneseme na připravený plát těsta. Zavineme a okraje rolády upevníme motouzem. Roládu vložíme do vroucí vody a zvolna vaříme asi 15 minut. Poté odstraníme mikroten a nakrájíme z rolády úhledné plátky. Jednotlivé porce doplníme bílým nebo červeným sterilovaným zelím. Podáváme se zelím.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist