Boloňské špagety s lečem a bazalkou

Suroviny

vepřová plec
lečo
cibule
sůl
pepř
sušená bazalka
kečup
špagety

Postup přípravy:

Na oleji necháme zesklovatět cibuli nadrobno nakrájenou a přidáme namleté maso. Restujeme asi 7 minut, aby maso pustilo šťávu a nedělalo hroudy. Osolíme, opepříme, přidáme lečo, bazalku, kečup a necháme povařit. Podáváme se špagetami, můžeme posypat i sýrem.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 15x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.12.2015 5:10| autor: Renca88

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist