bolonske-spagety.jpg

Boloňské špagety s lečem a bazalkou

Na oleji necháme zesklovatět cibuli nadrobno nakrájenou a přidáme namleté maso. Restujeme asi 7 minut, aby maso pustilo šťávu a nedělalo hroudy. Osolíme, opepříme, přidáme lečo, bazalku, kečup a necháme povařit. Podáváme se špagetami, můžeme posypat i sýrem.

Diskuze

9 komentářů

    nova2

    Špagety na sto způsobů a tento recept je dobrý tip na další vyzkoušení.

    s
    Stendy

    Boloňské špagety mám rád.

    s
    stana1

    Boloňské špagety s lečem a bazalkou jsou dobré.

    j
    jankac

    Boloňské špagety s lečem a bazalkou vypadajú chutne.

    g
    glady

    jednoduché a při tom velmi chutné jídlo….děláváme taky

    s
    stana1

    Těstoviny mám rád a proto i Boloňské špagety.

    l
    lucik21

    Boloňské špagety dělávám, moc nám chutnají

    b
    Bobina1

    Boloňské špagety mám ráda.

    p
    patricia077

    Tak tohle je klasika, kterou snad dělal aspoň jednou úplně každý!

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist