bolonske-spagety-352x198.jpg

Boloňské špagety s lečem a bazalkou

Na oleji necháme zesklovatět cibuli nadrobno nakrájenou a přidáme namleté maso. Restujeme asi 7 minut, aby maso pustilo šťávu a nedělalo hroudy. Osolíme, opepříme, přidáme lečo, bazalku, kečup a necháme povařit. Podáváme se špagetami, můžeme posypat i sýrem.

Diskuze

9 komentářů

    n
    nova2

    Špagety na sto způsobů a tento recept je dobrý tip na další vyzkoušení.

    s
    Stendy

    Boloňské špagety mám rád.

    s
    stana1

    Boloňské špagety s lečem a bazalkou jsou dobré.

    j
    jankac

    Boloňské špagety s lečem a bazalkou vypadajú chutne.

    g
    glady

    jednoduché a při tom velmi chutné jídlo….děláváme taky

    s
    stana1

    Těstoviny mám rád a proto i Boloňské špagety.

    l
    lucik21

    Boloňské špagety dělávám, moc nám chutnají

    b
    Bobina1

    Boloňské špagety mám ráda.

    p
    patricia077

    Tak tohle je klasika, kterou snad dělal aspoň jednou úplně každý!

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist