Bílý chřest s máslem a strouhankou

Suroviny

bílý chřest
500 g
strouhanka
200 g
máslo
200 g
voda
dle potřeby
cukr
1 ČL
sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Z oloupaného chřestu odkrojíme dřevnaté konce, výhonky dáme vařit do přiměřeného množství mírně osolené vody, přidáme 1 lžičku cukru, vaříme 15-20 minut. Strouhanku na pánvi opražíme na sucho. V hrníčku rozpustíme máslo, uvařený chřest položíme na talíř (na osobu počítáme 4 pazochy), posypeme strouhankou a přelijeme rozpuštěným máslem.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3.2  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.4.2018 2:00| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist