bily-chrest.jpg

Bílý chřest s máslem a strouhankou

Z oloupaného chřestu odkrojíme dřevnaté konce, výhonky dáme vařit do přiměřeného množství mírně osolené vody, přidáme 1 lžičku cukru, vaříme 15-20 minut. Strouhanku na pánvi opražíme na sucho. V hrníčku rozpustíme máslo, uvařený chřest položíme na talíř (na osobu počítáme...

Diskuze

3 komentáře

    j
    jankac

    Chrest som ešte nejedla, ale rada by som ho ochutnala.

    b
    bobina1

    Jsem na tom stejně.

    s
    stendy

    Bílý chřest s máslem a strouhankou je zajimavý recept. Chřest jsem ještě nikdy nejedl.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist