bily-chrest-352x198.jpg

Bílý chřest s máslem a strouhankou

Z oloupaného chřestu odkrojíme dřevnaté konce, výhonky dáme vařit do přiměřeného množství mírně osolené vody, přidáme 1 lžičku cukru, vaříme 15-20 minut. Strouhanku na pánvi opražíme na sucho. V hrníčku rozpustíme máslo, uvařený chřest položíme na talíř (na osobu počítáme...

Diskuze

3 komentáře

    j
    jankac

    Chrest som ešte nejedla, ale rada by som ho ochutnala.

    b
    bobina1

    Jsem na tom stejně.

    s
    stendy

    Bílý chřest s máslem a strouhankou je zajimavý recept. Chřest jsem ještě nikdy nejedl.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist