Bezlepkový celozrnný chléb se semínky

Suroviny

kukuřičné mouky
110 g
pohankové mouky
240 g
rýžové mouky
150 g
instantního droždí
8 g
lněných semínek
2 PL
dýňových semínek
¼ sklenice
slunečnicových semínek
¼ sklenice
soli
1 PL
cukru
1 PL
teplé vody
550-600 ml

Postup přípravy:

Mouky, droždí, lněné semínko a cukr smíchejte. Přidejte 550 ml vody a smíchejte se suchými přísadami, než budete mít hladkou konzistenci. V případě potřeby přidejte trochu více vody. Přidejte dýňová a slunečnicová semínka a znovu promíchejte všechno dohromady. Pak přikryjte utěrkou a nechte na teplém místě asi 30 minut odležet. Až těsto nakyne, dejte ho na olejem vymazaný plech a nechte odležet po dobu 30 minut. Pečte v předehřáté troubě na  220˚C po dobu 50 minut, dokud se nepropeče. Poté nechte vychladnout.

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.7.2016 8:02| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist