Bábovka ze šlehačky s kakaem

Suroviny

hladká mouka
1/2 l
cukr
1/4 l
prášek do pečiva
1 ks
vejce
4 ks
smetana ke šlehání
1 ks
kakao
2 PL
citrónová kůra

Postup přípravy:

Celá vejce ušleháme s cukrem do pěny, pak po částech zašleháváme mouku spolu s kypřícím práške do pečiva, přidáme šlehačku, citronovou kůru.

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

2/3 těsta vlijeme do vymazané a vysypané formy, zbytek obarvíme kakaem a nalijeme na světlé těsto (vznikne mramorování). Pečeme v předem vyhřáté troubě na 175 stupňů zhruba 35 minut.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.2.2011 8:25| autor: puntik

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist