Bábovka z podmáslí a rebarbory

Suroviny

polohrubá mouka
2 hrnky
vejce
1 ks
cukr
1 hrnek
prášek do pečiva
1 ks
vanilkový cukr
1 ks
olej
1 hrnek
podmáslí
1 hrnek
rebarbora
1 hrnek
sůl

Postup přípravy:

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

Utřeme vejce s cukrem a vanilkou, pomalu přikapáváme olej, postupně zašleháváme ostatní suroviny, nakonec přimícháme nadrobno nakrájenou rebarboru. Těsto nalijeme do tukem vytřené a hr. moukou vysypané bábovkové formy. Pečeme asi 30-40 minut na 170°C. Upečenou bábovku jsem potřela čokoládovou polevou a posypala kousky mandlí.

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
5.7.2011 12:58| autor: Beetty

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist