Bábovka z podmáslí a rebarbory
Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie Utřeme vejce s cukrem a vanilkou, pomalu přikapáváme olej, postupně zašleháváme ostatní suroviny, nakonec přimícháme nadrobno nakrájenou rebarboru. Těsto nalijeme do tukem vytřené a hr. moukou vysypané bábovkové formy. Pečeme asi 30-40 minut na 170°C. Upečenou bábovku...
s reberborou nemám žádné zkušenosti , ani nevím jak chutná
tento receptík posobí velmi chutne, v blízkej dobe ho aj ja odskúšam a som zvedavá na výsledok 🙂
děkuji já dělám jen litý koláč s drobenkou,tak zase něco nového:)
Máme vyzkoučeno a je to opravdu dobrota. Buchty s rebarborou dělávám a moc nám chutnají.
Máme vyzkoučeno a je to opravdu dobrota. Buchty s rebarborou dělávám a moc nám chutnají.
Rebarbora je dobrá,i když trochu kyselá.Taky je dobrý mřížkový koláč z lineckého těsta a rebarborou.Ale já na něj nemůžu najít recept,asi sem ho ztratila.
jejda ! rebarboru jsem jedla naposledy jako malá holka !