Bábovka z podmáslí a rebarbory

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie Utřeme vejce s cukrem a vanilkou, pomalu přikapáváme olej, postupně zašleháváme ostatní suroviny, nakonec přimícháme nadrobno nakrájenou rebarboru. Těsto nalijeme do tukem vytřené a hr. moukou vysypané bábovkové formy. Pečeme asi 30-40 minut na 170°C. Upečenou bábovku...

Diskuze

9 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    s reberborou nemám žádné zkušenosti , ani nevím jak chutná

    p
    petronela18

    tento receptík posobí velmi chutne, v blízkej dobe ho aj ja odskúšam a som zvedavá na výsledok 🙂

    l
    Lucie08

    děkuji já dělám jen litý koláč s drobenkou,tak zase něco nového:)

    j
    jarka0193

    Máme vyzkoučeno a je to opravdu dobrota. Buchty s rebarborou dělávám a moc nám chutnají.

    j
    jarka0193

    Máme vyzkoučeno a je to opravdu dobrota. Buchty s rebarborou dělávám a moc nám chutnají.

    s
    sonak

    Rebarbora je dobrá,i když trochu kyselá.Taky je dobrý mřížkový koláč z lineckého těsta a rebarborou.Ale já na něj nemůžu najít recept,asi sem ho ztratila.

    x
    xxkouckaxx

    jejda ! rebarboru jsem jedla naposledy jako malá holka !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist