Vepřová játra s česnekem a kečupem

Suroviny

vepřová játra
500 g
česnek
6 stroužků
worcester
2 PL
jemný kečup
3 PL
sůl, pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Špalíčky jater opepřím a zprudka orestuji, vyndám, na pánev hodím plátky česneku, orestuji (ale jen chvilinku, aby nezhnědl a nezhořkl), pak přidám worcestr s kečupem a po promíchání dosmažím játra, osolím.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
30.4.2018 2:00| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist