Lososové karbanátky s petrželkou

Suroviny

losos
400 g
rohlík
1 ks
mléko
50 ml
jemně sekaná petrželová nať
1 hrst
sůl
1 KL
čerstvě mletý černý pepř
1 špetka
hladká mouka
100 g
vejce
2 ks
olej na smažení
10 PL

Postup přípravy:

Těstíčko: 100 g hladké mouky, 2 vejce, olej na smažení

Rohlík natrháme na kousky a navlhčíme mlékem. Rybí maso semeleme nebo nasekáme najemno a smícháme s navlhčeným rohlíkem, vejcem, jemně sekanou petrželovou natí, solí a pepřem. Z těsta tvarujeme karbanátky a obalíme v těstíčku. Smažíme dozlatova.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 14x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.8.2015 10:48| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist