Kuřecí řízky v pomerančové omáčce

Suroviny

kuřecích řízků
4 ks
pomerančů
4 ks
bílého jogurtu
1 ks
kukuřičný škrob
hořčice
1 ČL
sůl
dle chuti
pepř
dle chuti
olej
dle potřeby

Postup přípravy:

Pomeranče nakrájíme. Na pánvi opečeme řízky dozlatova. Hotové řízky vyjmeme a necháme v teple. Škrob promícháme s pomerančovou šťávou, jogurtem a hořčicí a tuto hmotu nalijeme na pánev, ve které jsme pekli maso. Za stálého míchání směs povaříme. Pak do ní dáme kousky pomeranče a pomerančovou šťávu. Řízky dáme na talíř, zalijeme je horkou pomerančovou omáčkou a zdobíme kolečky pomeranče. Jako příloha hranolky nebo rýže.

Hodnocení

2.3  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.4.2016 7:50| autor: Renca88

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist