Domácí jednoduchá paštika se slaninou

Suroviny

vepřových jater
250 g
slaniny
50 g
vařených brambor
3 ks
cibule
1 ks
vepřového sádla
1 PL
česneku
5 stroužků
pepř
dle chuti
sůl
dle chuti

Postup přípravy:

U jater odstraníme všechny blány a žilky, naškrábeme je. Nastrouhané brambory utřeme s vepřovým sádlem. Nadrobno nakrájíme slaninu a seškvaříme ji s nastrouhanou cibulí a rozetřeným česnekem. Vše osolíme, opepříme a zamícháme. Vaříme ve vroucí vodě v porcelánové misce v troubě vyhřáté na 170 °C tak 30-35 minut.

Hodnocení

2.4  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.7.2018 12:14| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist