Zeleninový salát s fazolemi

Suroviny

bílé fazole
400 g
mrkev
200 g
celer
300 g
cibule
100 g
sladkokyselé okurky
200 g
majonéza
200 g
sůl, pepř, citron, cukr
dle chuti

Postup přípravy:

Den předem namočené fazole uvaříme, před dovařením osolíme. Scedíme a necháme prochladnout, pak do nich přimícháme vařenou zeleninu nakrájenou na nudličky.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Potom přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a okurky. Všes pojíme majonézou, kterou jsme ochutili solí, pepřem, cukrem a trochou citrónové šťávy. Podáváme k pečenému nebo vařenému uzenému masu.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.1.2013 4:26| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist