Zeleninový salát

Suroviny

červené fazolky ( mohou být i z plechovky )
1 balení
salátová okurka
1 ks
zelená paprika
1 ks
žlutá paprika
1 ks
cibule
1/2 ks
menší čínské zelí
1 ks
sůl, pepř, oregáno
dle chuti
případně jiné bylinky, kdo co má rád
dle chuti
citron na dochucení
dle chuti

Postup přípravy:

Fazolky uvaříme do měkka (pokud nemáme plechovkové). Veškerou zeleninu nakrájíme na malé kostičky, smícháme s vychlazenými fazolkami, osolíme, opepříme, přidáme čerstvé nebo sušené bylinky, zakápneme trochou citrónu, pořádně promícháme a dáme chladit.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Kdo chce, může přidat uvařené vejce, nebo použít čočku místo fazolek. Salát jíme takto samotný, nebo kdo nemá rád „suchý salát“, tak může zalít jogurtovým dresingem (bílý jogurt, sůl, pepř, trocha česneku).Dobrou chuť!

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
5.11.2012 11:45| autor: babeetka

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist