Zeleninová polévka

Suroviny

hrách

50 g

fazole

50 g

čočka

50 g

krupy

50 g

cibule

1 ks

celer

1/4 ks

mrkev

2 ks

petržel

1 ks

kadeřávka

3 ks

sádlo

1 ČL

mouka

1 ČL

sůl

1 ČL

majoránka

1 ČL

petrželová a celerová nať

2 PL

česnek

1 stroužek

Postup přípravy:

Luštěniny a kroupy namočíme přes noc. Druhý den je vaříme ve stejné vodé cca 1,5hodiny. Když jsou skoro měkké, přidáme zeleninu nakrájenou na kostičky. Vaříme doměkka.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Vmícháme jíšku za sádla a mouky, necháme ješte chvilku dovařit. Osolíme a dochutíme majoránkou, natěmi a prolisovaným česnekem.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.11.2012 12:42| autor: ryckyi

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist