Zeleninová polévka

Suroviny

hrách

50 g

fazole

50 g

čočka

50 g

krupy

50 g

cibule

1 ks

celer

1/4 ks

mrkev

2 ks

petržel

1 ks

kadeřávka

3 ks

sádlo

1 ČL

mouka

1 ČL

sůl

1 ČL

majoránka

1 ČL

petrželová a celerová nať

2 PL

česnek

1 stroužek

Postup přípravy:

Luštěniny a kroupy namočíme přes noc. Druhý den je vaříme ve stejné vodé cca 1,5hodiny. Když jsou skoro měkké, přidáme zeleninu nakrájenou na kostičky. Vaříme doměkka.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Vmícháme jíšku za sádla a mouky, necháme ješte chvilku dovařit. Osolíme a dochutíme majoránkou, natěmi a prolisovaným česnekem.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.11.2012 12:42| autor: ryckyi

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist