Zeleninová polévka

Suroviny

hrách
50 g
fazole
50 g
čočka
50 g
krupy
50 g
cibule
1 ks
celer
1/4 ks
mrkev
2 ks
petržel
1 ks
kadeřávka
3 ks
sádlo
1 ČL
mouka
1 ČL
sůl
1 ČL
majoránka
1 ČL
petrželová a celerová nať
2 PL
česnek
1 stroužek

Postup přípravy:

Luštěniny a kroupy namočíme přes noc. Druhý den je vaříme ve stejné vodé cca 1,5hodiny. Když jsou skoro měkké, přidáme zeleninu nakrájenou na kostičky. Vaříme doměkka.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Vmícháme jíšku za sádla a mouky, necháme ješte chvilku dovařit. Osolíme a dochutíme majoránkou, natěmi a prolisovaným česnekem.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.11.2012 12:42| autor: ryckyi

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist