Zeleninová nádivka s králičím masem

zeleninova-nadivka-s-kralicim-masem-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

pečené králičí maso
200 g
mražená zelenina (směs mrkve, kukuřice a hrášku)
200 g
nakrájený uzený sýr
150 g
pórek
100 g
celozrnný rohlík
2 ks
kyselé mléko
2 dl
vejce
2 ks
nasekaná bylinka (kopřiva, pažitka, řeřicha)
2 PL
tymián
dle chuti
muškátový květ
dle chuti
sůl
dle chuti
tuk na vymazání pekáče
dle potřeby

Postup přípravy:

Rohlíky nastrouháme a smícháme s pečeným masem nakrájeným na malé kousky a bylinkami. Směs ochutíme tymiánem a muškátovým květem, osolíme, zalijeme kyselým mlékem a necháme chvíli odpočinout. Pórek očistíme, nakrájíme nadrobno a spolu s mraženou zeleninou a vejci smícháme s masovou směsí. Hmotu rozetřeme do vymazaného pekáče a povrch překryjeme plátky uzeného sýru. Pečeme asi 30 minut dozlatova.

Hodnocení

3  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
12.9.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist