Zeleninová nádivka s králičím masem

zeleninova-nadivka-s-kralicim-masem-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

pečené králičí maso
200 g
mražená zelenina (směs mrkve, kukuřice a hrášku)
200 g
nakrájený uzený sýr
150 g
pórek
100 g
celozrnný rohlík
2 ks
kyselé mléko
2 dl
vejce
2 ks
nasekaná bylinka (kopřiva, pažitka, řeřicha)
2 PL
tymián
dle chuti
muškátový květ
dle chuti
sůl
dle chuti
tuk na vymazání pekáče
dle potřeby

Postup přípravy:

Rohlíky nastrouháme a smícháme s pečeným masem nakrájeným na malé kousky a bylinkami. Směs ochutíme tymiánem a muškátovým květem, osolíme, zalijeme kyselým mlékem a necháme chvíli odpočinout. Pórek očistíme, nakrájíme nadrobno a spolu s mraženou zeleninou a vejci smícháme s masovou směsí. Hmotu rozetřeme do vymazaného pekáče a povrch překryjeme plátky uzeného sýru. Pečeme asi 30 minut dozlatova.

Hodnocení

3  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.4.2023 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist