Zdravá pórková pomazánka

Suroviny

bílý jogurt
4 PL
majonéza
4 PL
celer
100 g
vejce
2 ks
pórek
1 ks
sůl, pepř
dle chuti
voda
dle potřeby

Postup přípravy:

Pórek nakrájíme na kolečka, dáme do cedníku a blanšírujeme tak 3 minuty v horké vodě než změkne. Pak ho dáme stranou a necháme okapat. Uvařená vejce nastrouháme společně se syrovým celerem. Přidáme pórek, majonézu a jogurt, vše promícháme, osolíme a opepříme. Pomazánku mažeme na krajíce nejlépe celozrnného chleba nebo na plátky bílého pečiva.

Hodnocení

3  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
21.4.2017 2:00| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist