Zdravá pórková pomazánka

Suroviny

bílý jogurt

4 PL

majonéza

4 PL

celer

100 g

vejce

2 ks

pórek

1 ks

sůl, pepř

dle chuti

voda

dle potřeby

Postup přípravy:

Pórek nakrájíme na kolečka, dáme do cedníku a blanšírujeme tak 3 minuty v horké vodě než změkne. Pak ho dáme stranou a necháme okapat. Uvařená vejce nastrouháme společně se syrovým celerem. Přidáme pórek, majonézu a jogurt, vše promícháme, osolíme a opepříme. Pomazánku mažeme na krajíce nejlépe celozrnného chleba nebo na plátky bílého pečiva.

Hodnocení

3  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
21.4.2017 2:00| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist