Zapečené maso s kysaným zelím

Suroviny

mleté maso
kysané zelí
sůl, pepř, česnek, cibule, koření
sladká smetana na vaření
olej na restování

Postup přípravy:

Mleté maso orestujeme na cibulce, dochutíme čenekem, solí, pepřem a kořením dle chuti (např. grilovacím kořením). Do vymazané zapékací mísy dáváme postupně vrstvu kysaného zelí a mletého masa. Končíme zelím. Zalijeme smetanou a zapékáme. Podáváme s bramborem.

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 23x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.6.2013 6:05| autor: glady

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist