zapecene-mlete-maso.jpg

Zapečené maso s kysaným zelím

Mleté maso orestujeme na cibulce, dochutíme čenekem, solí, pepřem a kořením dle chuti (např. grilovacím kořením). Do vymazané zapékací mísy dáváme postupně vrstvu kysaného zelí a mletého masa. Končíme zelím. Zalijeme smetanou a zapékáme. Podáváme s bramborem.

Diskuze

8 komentářů

    e
    eve69

    mleté maso a zelí? zajímavá kombinace, asi vyzkouším a podám hlášení

    m
    martinnatr

    výborný nápad,vyzkouším, super

    l
    lidka2

    Podobný recept občas dělám, mleté maso máme rádi a dá se připravovat na spoustu způsobů.

    j
    jankac

    Chutné, podobné koložvárskej, dobrá obmena

    l
    ladouch

    Dělám něco podobného, ale ještě dávám vrstvu rýže je to kološvárské zelí.

    v
    viki11

    Zapečené mleté maso se zelím, dobrý tip.

    b
    Bobina1

    Mleté masomám ráda zapečené s bramborem.

    l
    lucik21

    mleté maso máme rádi, takovou kombinaci jsem nedělala, vyzkouším

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist