Zapečené maso s kysaným zelím
Mleté maso orestujeme na cibulce, dochutíme čenekem, solí, pepřem a kořením dle chuti (např. grilovacím kořením). Do vymazané zapékací mísy dáváme postupně vrstvu kysaného zelí a mletého masa. Končíme zelím. Zalijeme smetanou a zapékáme. Podáváme s bramborem.
mleté maso a zelí? zajímavá kombinace, asi vyzkouším a podám hlášení
výborný nápad,vyzkouším, super
Podobný recept občas dělám, mleté maso máme rádi a dá se připravovat na spoustu způsobů.
Chutné, podobné koložvárskej, dobrá obmena
Dělám něco podobného, ale ještě dávám vrstvu rýže je to kološvárské zelí.
Zapečené mleté maso se zelím, dobrý tip.
Mleté masomám ráda zapečené s bramborem.
mleté maso máme rádi, takovou kombinaci jsem nedělala, vyzkouším