Zapečené kotlety s anglickou slaninou

Suroviny

kotleta bez kosti

500 g

sklenice sterilovaného leča

1 ks

šunka

100 g

anglická slanina

100 g

eidam

150 g

šlehačka

1 ks

sůl, pepř

dle chuti

olej

dle potřeby

Postup přípravy:

Plátky kotlet naklepeme, po okrajích nařízneme, osolíme a opepříme. Nejprve zlehka osmažíme na pánvi na oleji, poté přendáme do pekáčku. Na každý plátek masa rozložíme anglickou slaninu a šunku (plátky nebo nudličky), navrch kopeček leča a vše poklademe sýrem. Zalijeme šlehačkou a dáme zapéct do trouby.

Hodnocení

3.4  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.5.2013 10:04

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist