Výborný punč s rumem a vínem

Suroviny

voda
750 ml
cukr
300 g
pomeranč
1 ks
citron
1 ks
rum
150 ml
bílé víno
500 ml

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Vodu svařte s cukrem, přilijte přecezenou šťávu z pomeranče a citrónu, rum a bílé víno. Zahřejte až k bodu varu a hned odstavte. Punč podávejte horký.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
20.12.2011 3:39| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist