Výborný punč s rumem a vínem
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Vodu svařte s cukrem, přilijte přecezenou šťávu z pomeranče a citrónu, rum a bílé víno. Zahřejte až k bodu varu a hned odstavte. Punč podávejte horký.
Ostružinovo-hruškový džem s ořechy
2 hodiny středně těžké
Zapečený květák se šunkou v rajčatové omáčce
2 hodiny středně těžké
Pikantní těstovinový salát s masem
2 hodiny středně těžké
Luxusní vepřové řízky na calvadosu
2 hodiny středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
2 hodiny středně těžké
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Vodu svařte s cukrem, přilijte přecezenou šťávu z pomeranče a citrónu, rum a bílé víno. Zahřejte až k bodu varu a hned odstavte. Punč podávejte horký.
Punč je vynikající záležitost nejen pro mrazivé dny.
Určitě by mne tento punč zahřál. Jistě bude dobrý.
Tento punč je opravdu vynikající a dobrý.
ten pomeranč se mi tam líbí – musí to krásně provonět
dělává moje babička – je to super receptík doporučuji